Fizetés és szállítás

Bankkártyás fizetés
Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával a Barion rendszeren keresztül, valamint közvetlen a futárnál utánvételes fizetési megoldással lehetséges.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával vagy Barion egyenlegről fizetni. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Regisztráció során nem kell többé begépelni a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail cím és a jelszó. Ez nemcsak kényelmes, de a biztonságot is növeli! A fizetéshez használható: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve országonként eltérő módon Amex vagy Diners/Discover bankkártyák.
A bankkártyás fizetés választásakor a Vevő a biztonságos Barion fizetési oldalra jut. A vásárlás részleteinek ellenőrzése után (pl. megvásárolt termékek és mennyiségük, rendben van-e az ár), ha minden rendben van, mehet a fizetés.

Szállítás módjai és díjszabása
A szállítási díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Házhozszállítási költség: 14.000 Ft összegű rendelési értékig:
GLS házhozszállítás: 1990 Ft
GLS csomagpont: 990 Ft
Foxpost házhozszállítás: 1990 Ft
Foxpost csomagpont: 990 Ft
Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: 990 Ft
MPL háznál történő kézbesítés esetén (0-10 kg-ig): 1990 Ft
14 001 Ft összegű rendelési érték felett ingyenes.

Személyes átvétel helye:
NOS Vintage, design és közösségi hely . K-P 14-19h, Szo 10-14h. Kapás utca 45/A, Budapest, Hungary 1027

Szállítási idő:
A szállítási idő raktáron lévő termékek esetén a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap.

A szállítási idő raktáron nem lévő termékek esetén a megrendelés visszaigazolásától számított 15-20 munkanap.